Šta god da Vas zadesi na putu, mi možemo da Vam pomognemo da nastavite putovanje.
Na samo jedan klik u VOZZi aplikaciji pomoć je tu blizu Vas. Kada zatražite asistenciju, aplikacija pronalazi najbližeg partnera koji može da Vam pomogne.
Dobijate informaciju o njegovom imenu, broju telefona u slučaju da treba da ga kontaktirate i koliko mu treba vremena dođe do Vas. Jednostavno je!

Šlepanje

Dostupnost 24/7

Ukoliko zatreba, na raspolaganju Vam je 390 šlep vozila širom R. Srbije koji su dostupni za Vas 24/7. VOZZi locira partnera koji je Vama najbliži i koji može za najkraće vreme da dođe do Vas. Zato gde god da ste stali, naši pouzdani partneri su tu da pomognu. Zadovoljstvo pruženom uslugom i Vaša sigurnost su naši najveći prioriteti.

Jedinstveni cenovnik usluga

Cenovnik usluga je jedinstven za teritoriju R. Srbije, kako za usluge šlepanja tako i za servise. Ne morate brinuti koliko će usluga da Vas košta, sve imate ispisano na ekranu svog mobilnog telefona. Ukoliko nemate gotovinu, uslugu možete platiti platnom karticom u aplikaciji. A što je još bolje, možete na vreme kupiti neki od VOZZi paketa pomoći na putu i tada stvarno ne morate da brinete ni o čemu.

Kako zatražiti pomoć?

Ukoliko Vam zatreba pomoć na putu, pokrenite VOZZi aplikaciju i u tabu Pomoć na putu kliknite na dugme Izaberite servis. Kada odaberete vrstu pomoći prikazuje se cena usluge jedinstvena na teritoriji R. Srbije. Sistem locira gde se nalazite i tada obaveštavamo najbližeg pouzdanog profesionalca i Vi dobijate informacije o njemu, predviđeno vreme dolaska na vašu lokaciju kao i mogućnst da ga pozovete ukoliko je neophodno. Detaljno uputstvo pogledajte ovde. Kada se desi nepredviđeni događaj, čovek je pod stresom i naš je cilj da taj stres što više umanjimo. Uz VOZZi nema potrebe da zivkate razne servisere koje ne poznajete i ne znate kakvu uslugu će Vam pružiti, nema potrebe da objašnjavate gde se nalazite, naročito ako ste na nepoznatom terenu. Imate pred sobom cenu i koliko će Vas sve to koštati. Na ekranu pratite dolazak partnera na Vašu lokaciju. Stres je već umanjen, zar ne?

Servis

Koje probleme Vam VOZZi može rešiti?

  • Probušena guma (zamena ili popravka)
  • Prazan akumulator (jump start)
  • Bez goriva
  • Šlepanje

VOZZi obavlja sav stresan posao umesto Vas

Kada automobil otkaže poslušnost a Vi morate negde da stignete javlja se stres i najmanje što Vam treba u tom trenutku je da trošite dragoceno vreme na traženje slobodnih i pouzdanih servisera u Vašoj blizini. Tu nastupa VOZZi. Aplikacija obavlja taj mučni posao za Vas a Vi možete da se fokusirate na svoju bezbednost i da što pre stignete gde ste krenuli. Pored toga što pronalazimo Vama najbližeg servisera, takođe odabiramo samo one koji su trenutno slobodni i koji mogu da Vam pomognu u konkretnom problemu koji imate.

VOZZi aplikacija je besplatna

Aplikaciju možete besplatno skinuti kako za Android tako i za iOS uređaje u Google Play i App Store prodavnicama. Ne možete birati da li i kada će Vam zatrebati pomoć na putu ali ono što možete birati jeste VOZZi. Sa VOZZi aplikacijom u svom telefonu imate brzo, lako, pouzdano i pristupačno rešenje problema.