Politika kvaliteta

section-b052c1c

TEHNIČKI PREGLED MOTORNIH VOZILA I AGENCIJSKE USLUGE

POLITIKA

TP Laser doo je nastao preregistraciom istoimene samostalne radnje, preuzevši u nasleđe dvadesetogodišnju tradiciju, iskustvo i stečeni poslovni i moralni ugled. Duh porodičnog biznisa je sačuvan i prenesen u novi prošireni kolektiv. Naša je moralna obaveza da proširujemo porodicu prigrlivši sve naše klijente, smatrajući ih delom iste, naše porodice, kako bi potomstvu ostavili nasleđe kojim će da se ponose, i koje ih ujedno obavezuje na izvrsnost u ljudskom, moralnom i poslovnom smislu. Očuvanje životne sredine i briga za zdravlje i bezbednost zaposlenih je stalno prisutna.

IMS nam omogućava da uočavamo puteve i svakoga dana budemo svesni svog napretka, čime se osećaj zadovoljstva svih članova naše porodice, i zaposlenih i klijenata, neprestano povećava. Naš porodični duh je naša politika kvaliteta.

Pozivam sve zaposlene da se otvorenog srca uključe u implementaciju IMS-a, da bezrezervno prihvate obaveze proistekle iz tog, svesni dobrobiti koju donose, da sa ponosom nose naše ime i da ga čuvaju.

MISIJA

Znanjem, profesionalnim pristupom i savremenim tehničkim sredstvima, opredeli smo se da unapredimo tehnički pregled motornih vozila i agencijske usluge, u cilju podsticanja zadovoljstva svih naših klijenata.

VIZIJA

Naše čvrsto opredeljenje je da kvalitetnom uslugom i pouzdanom saradnjom budemo prepoznati kao najbolji izbor našim sadašnjim i budućim klijentima, kao i da u narednom trogodišnjem periodu osvojimo 2 % ukupnog tržišta.

CILJEVI

Zadržati trajno postojeće klijente Dobijanje prava na izdavanje registracione nalepnice. Povećanje zadovoljstva korisnika. Proširenje obima poslovanja za 10% godišnje. Uvođenje integrisanog poslovnog IS, koji će podržati procese IMS-a.

STRATEGIJA

Postavljene ciljeve i viziju preduzeća nameravamo da postignemo kroz poboljšanje kvaliteta usluga, profesionalnošću, kao i kroz razvoj struke i primenu novih tehnologija.

Poslovna strategija se ogleda u permanentnom insistiranju na ostvarenju planiranih aktivnosti.

Osnovni strateški pravci našeg delovanja su:

  • Timski rad svih zaposlenih
  • Unapređenje odnosa sa klijentima
  • Uspostavljanje još čvršćih poslovnih odnosa sa našim korisnicima usluga.

Ovako definisanom strategijom obezbeđujemo kvalitet naše usluge po zahtevu i očekivanjima korisnika.

Beograd, 27.07.2012.

Nebojša Lazić, dipl. meh

2013 2014 2015 2016 2017